Trygg e-handel Norge

Produkter og tjenester for nettbutikker

 

Gothia - PayByBill

Gothia Financial Group AS er et selskap med over 30 års erfaring med ulike administrative - og finansielle løsninger. Gothia’s tjeneste for salg i nettbutikk er fakturatjenesten PayByBill. Tjenesten kan leveres i alle de nordiske landene. PayByBill er en enkel, rask og sikker betalingsmetode for kunder i nettbutikk. Med PayByBill har kundene mulighet til å se varen før de betaler. For nettbutikken betyr løsningen økt salg, uten risiko og oppgjør innen 24 timer. Løsningen integrerer hele flyten av kredittkontroll, faktura produksjon, kjøp av fakturaer, komplett reskontrooppfølging, samt mulighet for delbetalingsløsning for kundene.

 
Gothia

 

Klarna

Klarna er Europas ledende leverandør av betalingsløsninger for e-handelen. I dag har over 3 millioner personer handlet via våre betalingsmetoder, og flere enn 9000 e-butikker tilbyr våre tjenester. Etter hvert som antallet kunder har vokst, har vi lært oss en hel del om e-handel. For eksempel hva som kreves for at flere skal handle i butikken din, og på den måten øke omsetningen. Med den kunnskapen tør vi love deg at vi er markedets beste betalingsløsning for faktura og delbetaling.
 
Klarna

 

VeriSign

VeriSign er den første og den største utsteder av SSL-sertifikater. Hver dag synes VeriSign merket opp til 250 millioner ganger på mer enn 90 000 nettsider i 160 land. VeriSign beskytter mer enn en million nettservere med digitale sertifikater og derved også hoveddelen av alle sikre nettsteder på Internett – deriblant verdens 40 største banker. I alle SSL-sertifikater inngår to nye tjenester uten ekstra kostnad – det øker yterligere verdien på sertifiseringen; daglig skanning for malware på offentlig tilgjengelige nettsteder samt at din url fremstår som sikker allerede i søkeresultatet.

Fra august 2010 har VeriSign blitt en del av Symantec. Ønskes mer informasjon så ring oss på +46 40-660 20 80 eller send oss en mail til: [email protected].

Test om du kan se forskjell på en ekte og en falsk hjemmeside – klikk inn på: https://www.phish-no-phish.com/no.

 
VeriSign

 

MyPack

MyPack er Tollpost Globe og Posten Norden sin strategiske satsning på B-2-C markedet, hvor vi i dag kan tilby rask distribusjon av pakker fra bedrifter til privatpersoner. Utleveringsnettverket er spredt over hele landet, og består i hovedsak av dagligvarebutikker. Tollpost samarbeider med ICA, COOP, Bunnnpris og NorgesGruppen og utleveringsstedene er butikker med gode åpningstider og parkeringsmuligheter, og du kan handle der du henter pakker. MyPack er det nordiske alternativet som er raskt og effektivt.

 

Bring

Bring hjelper nettbutikker  helt frem, til hvem du vil - med hva du vil.
Bring er et viktig bindeledd mellom deg og kunden. Vi hjelper deg å nå kunden din, uansett hva du har behov for å sende.
 – Kommunikasjon for å skape trafikk til din nettbutikk eller sending av varer bestilt i din nettbutikk.
Ønsker du levering i postkassen, kan vi levere småvarer (under 2 kg), kataloger, kundeaviser eller vareprøver.
Sendinger til postkassen er et godt utgangspunktet for å få et effektivt salg og lojale kunder, og har en høy sannsynlighet til å bli åpnet og lest.
Vi kan hjelpe deg å sende til hvem du vil - i hele verden, i Norge, et geografisk område eller f.eks barnefamilier – det er du som bestemmer.
Kontakt oss på telefon 04045.

Svea

Svea er et av Nordens største privateide finanshus og har i mer enn 30 år arbeidet med fakturaadministrasjon og finansiering. Vår netthandelsløsning SveaWebPay tilbyr en rekke betalingsløsninger som gjør det enklere for deg som driver nettbutikk. I webpayløsningen ligger kortbetaling, faktura, delbetaling, direktebetaling, med tilhørende finansielle tjenester. SveaWebPay integreres enkelt i din nettbutikk og påvirker ingen eksisterende systemer. Har du både nettbutikk og fysisk butikk kan du selvsagt benytte våre produkter i begge butikkene. Trygge kunder handler mer, med Sveas betalingsløsninger. Et bredt spekter av betalingstjenester gir kundene flere valg; flere valgmuligheter for kundene betyr mer salg for deg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søk om å bli en Trygg E-handel


Trygg E-handel er en godkjenningsordning som gir forbrukerne sikkerhet for at de handler med et seriøst firma. Det gir din nettbutikk et kvalitetsstempel og dine kunder en trygger handel.

Visste du at..


At det sendes 165 000 000 000 e-post hvert år?
I 2009 passerte sosiale medier e-post som den største internettapplikasjonen


Kilde:
Distansehandel Norge Trygg E-handel | Hovedside